Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tankönyvjegyzék 2019/2020.

Tisztelt Kiadók!

Az egyesületi közgyűlés határozatának megfelelően idén is lehetőséget szeretnénk adni a kiadóknak, hogy az iskoláknak kínált kiadványaikat egy közös elektronikus rendelőtömbben kínálják fel, elsősorban iskoláknak.

A TANOSZ jegyzékén történő megjelenés a tagok számára továbbra is díjtalan. Tekintettel a tankönyvellátás jelenlegi helyzetére a TANOSZ az alternatív tankönyv- és taneszközjegyzéken történő megjelenést felajánlja a tagsággal nem rendelkező kiadók számára is, amennyiben élni kívánnak ezzel a lehetőséggel. Mivel ennek költségvonzata is van, azon a kiadóktól, akik 25 címet szeretnének megjelentetni 5 000 forintot, akik ennél több címmel kívánnak szerepelni, 10 000 Ft összegű hozzájárulást kérünk.

Csatoltan megküldjük a Tanosz alternatív tankönyv- és taneszközlistájához a kitöltendő adatlapot, xls formátumban.

  • Az első lapon a tankönyvek, segédkönyvek és egyéb, a tanítást-tanulást segítő kiadványok kapnak helyet. A hivatalos tankönyvjegyzéken szereplő kiadványokat félkövérrel kérjük kiemelni. A szürke tónusú kiemelt sorokba a tantárgy megjelölése kerül.
  • A második lapra kerülnek a taneszközök.

Arra kérjük Önöket, hogy az oszlopok szélességén ne változtassanak, a sorok száma természetesen minden kiadó esetében a felkínált könyvek számától függ. Amennyiben valamely kiadványhoz, taneszközhöz bármilyen megjegyzést szeretnének fűzni, a táblázat alján lábjegyzetelhető.

Mivel nem jelent költséget, a kiadók listáit egy lengő címoldallal választjuk el, amelyen a kiadó neve, logója, címe, elérhetőségei szerepelnek egységes formában (a mellékelt minta szerint).

Azon kiadókat, amelyek a TANOSZ korábbi rendelőtömbjében nem szerepeltek, arra kérjük, küldjék meg a kiadó logóját, jpg formátumú file-ban, valamint a kiadó legfontosabb adatait: székhely, telefon- és faxszám, e-mail-cím, honlap elérhetősége, illetve a kiadó kódja(i).

Kérjük, hogy a kitöltött excel-táblát, valamint a kiadó adatait a Tanosz titkárának küldjék meg e-mailben, az alábbi címre:

Ügyintéző: Horváth Tibor

e-mail: tpankl@gmail.com

Mobil: 06 -30 -653-9882

A 2019/2020. tanévi elektronikus rendelőtömbhöz kapcsolódó határidők:

Írásos jelentkezés a rendelt oldalszámok meghatározásával 2019. január 25-ig.

Az Excel file leadási határideje: 2019. január 31.

A tervezett megjelenés ideje a TANOSZ weboldalán (www.tanosz.info) 2019. március 1.

 

Budapest, 2019. január 18.

Üdvözlettel:

a TANOSZ elnöksége

 

Cikkek

A 2018/2019. tanévi tankönyvjegyzék

2016.04.04

 

 

 
>